Sovelluksen asentaminen muiden Kaspersky-sovellusten päälle

30. marraskuuta 2021

ID 137590

Sovellus voidaan asentaa seuraavien Kaspersky-sovellusten päälle:

• Kaspersky Free
  • Kaspersky Anti-Virus
  • Kaspersky Internet Security
  • Kaspersky Total Security

Jos tietokoneelle on asennettu Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security ja/tai Kaspersky Total Security, Kaspersky Security Cloud poistaa ne asennuksen aikana. Poistetun sovelluksen käyttöoikeutta ei voi käyttää Kaspersky Security Cloudissa. Voit asentaa poistetun sovelluksen toiselle laitteelle ja käyttää sitä nykyisellä käyttöoikeudellasi. Poistettavan sovelluksen asetuksia ei tallenneta.

Kaspersky Security Cloud poistaa asennuksen aikana Kaspersky Free -sovelluksen, jos se on asennettuna tietokoneelle. Kaspersky Freen asetuksia ei tallenneta.

Kun Kaspersky Security Cloud asennetaan Kaspersky Total Securityn päälle, tiedostojen varmuuskopiot tallennetaan, mutta niitä ei näytetä Kaspersky Security Cloudissa. Voit lisätä tiedostojen varmuuskopioita Kaspersky Security Cloudiin manuaalisesti.