Tietoja Verkkolaitteiden tarkastelu -komponentista

30. marraskuuta 2021

ID 138204

Hyökkääjät voivat mahdollisesti kaapata salasanasi tai hakkeroida kotiverkkosi, jolloin he voivat käyttää Internet-yhteyttäsi hyväkseen tai varastaa tietojasi. Kaspersky Security Cloud suojaa langallisia Ethernet-verkkojasi ja Wi-Fi-verkkojasi valtuuttamattomilta yhteyksiltä.

Kun laite muodostaa yhteyden verkkoosi, Kaspersky Security Cloud näyttää sitä koskevan ilmoituksen ja kysyy, haluatko tarkastella verkkoon yhdistettyjä laitteita:

Voit poistaa käytöstä verkkosi laitteiden hallinnan milloin tahansa. Kaspersky Security Cloud lopettaa verkkoon yhdistettyjen laitteiden näyttämisen, eikä se enää ilmoita sinulle, kun uudet laitteet muodostavat yhteyden verkkoon.

Yksikin suojaamaton laite heikentää kaikkien muiden kotiverkkoon yhdistettyjen laitteiden suojausta. My Kasperskya käyttämällä voit tarkistaa, mitkä Kasperskyn sovellukset on asennettu muille laitteille, jotka on yhdistetty samaan tiliin My Kasperskyssa. Jos sinä ja perheenjäsenesi käyttävät sovellusta Family-pakettia käyttämällä, voit nähdä myös mitkä Kasperskyn sovellukset on asennettu perheenjäsentesi laitteille. Voit tarvittaessa siirtyä My Kasperskyyn ja asentaa laitteillesi Kaspersky-sovelluksia.

voit poistaa käytöstä Verkkolaitteiden tarkastelu -komponentin. Kun poistat komponentin käytöstä, Kaspersky Security Cloud lakkaa ilmoittamasta yhteyksien muodostamisesta verkkoosi.

Lisätietoja muista käytettävissä olevista suojaustavoista muodostaa yhteys Wi-Fi-verkkoihin on teknisen tuen verkkosivustolla.