Tietoja My Kaspersky -tilistä

30. marraskuuta 2021

ID 139732

Kaspersky Security Cloudin käyttäminen edellyttää My Kaspersky -tiliä.

Jos sinulla ei vielä ole My Kaspersky -tiliä, voit luoda sen verkkosivustolla tai Kaspersky Security Cloudin verkkosivustoyhteyden ikkunassa. Voit myös käyttää verkkosivustoon kirjautumiseen tilejä, joita käytetään yhdessä muiden Kaspersky-resurssien kanssa.

Luotaessa My Kaspersky-tiliä, sinun on määritettävä toimiva sähköpostiosoite ja asetettava salasana. Salasanan on sisällettävä vähintään kahdeksan merkkiä, yksi numero, yksi iso ja yksi pieni latinalainen kirjain. Välilyönnit eivät ole sallittuja.

Jos salasana on liian heikko tai yleinen, tiliä ei luoda.

Kun tili on luotu, saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin tilisi aktivoimiseksi.