Verkkoon yhdistettyjen laitteiden tarkasteleminen

30. marraskuuta 2021

ID 139739

Kaspersky Security Cloud näyttää seuraavat tiedot Wi-Fi-verkkoon tai langalliseen Ethernet-verkkoon yhdistetyistä laitteista:

• Laitteen nimi
  • Laitteen valmistaja
  • Laitteen tyyppi (esim. tietokone, mobiililaite, reititin, pelikonsoli tai videokamera)
  • Laitteelle asennettu käyttöjärjestelmä
  • MAC-osoite (laitteen yksilöllinen verkkotunnus)
  • Laitteen IP-osoite
  • Aika, jolloin yhteyden katkaisseet laitteet havaittiin verkossa viimeksi
  • Laitteelle asennetut Kasperskyn sovellukset (laitteille, joita suojataan Personal- ja Family-paketeilla, ja jotka on yhdistetty samaan tiliin My Kasperskyssa)

Verkkoon yhdistettyjen laitteiden tarkasteleminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Avaa Verkkolaitteiden tarkastelu -ikkuna napsauttamalla ikkunan alaosassa olevaa kuvaketta (Verkkokuvake tai Langallisen verkon kuvake tai Langattoman verkon kuvake riippuen havaitun verkon tyypistä).

Verkkolaitteiden tarkastelu -ikkuna näyttää seuraavat tiedot:

• Laitteet, jotka ovat parhaillaan yhteydessä verkkoon.
    • Laitteet, jotka ovat olleet hiljattain yhteydessä verkkoon.
    • Laitteen tila verkossa:
      • Yhdistetyt laitteet näytetään vihreinä;
      • Ei yhteydessä olevat laitteet näytetään harmaina;
      • Uudet laitteet näytetään näin: Uusi.

Laitteen nimen muuttaminen:

1. Valitse olennainen laite laiteluettelosta Verkkolaitteiden tarkastelu -ikkunassa.

Laitteen tietoja sisältävä ikkuna avautuu.

2. Syötä uusi laitteen nimi Laitteen nimi -kenttään.

Laitetyypin muuttaminen:

1. Valitse olennainen laite laiteluettelosta Verkkolaitteiden tarkastelu -ikkunassa.

Laitteen tietoja sisältävä ikkuna avautuu.

2. Valitse olennainen kohde Laitetyyppi-pudotusluettelosta.