Tietojen toimittaminen

30. marraskuuta 2021

ID 144975

Tämä osio sisältää tietoa niistä tiedoista, jotka toimitat Kasperskyyn kun käytät sovelluksen versiota 3.0. Tietojen tallentaminen sovelluksen toimintaraporttiin -alaosio sisältää tietoja, joita säilytetään paikallisesti tietokoneellasi ja joita ei lähetetä Kasperskyyn.

Napsauta alla olevia linkkejä lukeaksesi tiedoista sovelluksen aiemmille versioille:

Tietojen toimittaminen versiolle 2.0

Tietojen toimittaminen versiolle 1.0

Tässä Ohje-osiossa

Tietojen toimittaminen käyttäjän käyttöoikeussopimuksen mukaan

Tietojen toimittaminen käyttäjän käyttöoikeussopimuksen mukaan Euroopan unionin, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Brasilian alueella sekä Kalifornian asukkaiden toimesta

Tietojen toimittaminen Kaspersky Security Networkiin

Tietojen tallentaminen sovelluksen toimintaraporttiin

Tietojen tallentaminen tekniselle tuelle

Tietoja sovelluksen käytöstä Euroopan unionin, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Brasilian alueella sekä Kalifornian asukkaiden toimesta