Tietojen tallentaminen sovelluksen toimintaraporttiin

30. marraskuuta 2021

ID 144978

Raporttitiedostot voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja, jotka on hankittu suojauskomponenttien, kuten Tiedostojen virustorjunnan, Sähköpostin virustorjunnan, Verkon virustorjunnan tai Roskapostin eston, toiminnan aikana.

Raporttitiedostot voivat sisältää seuraavia henkilökohtaisia tietoja:

• Käyttäjän laitteen IP-osoite
  • Verkkoselaushistoria
  • Estetyt linkit
  • Viestihistoria verkkoyhteisöissä
  • Selaimen ja käyttöjärjestelmän versiot
  • Evästeiden ja muiden tiedostojen nimet sekä niiden polut
  • Sähköpostiosoite, lähettäjä, viestin otsikko, viestin teksti, käyttäjänimet ja yhteystietoluettelo

Kun käytät Suojausta lapsille-, Verkkolaitteiden tarkastelu- ja Suojausuutisia-komponentteja, seuraavat tiedot lähetetään:

• Wi-Fi-verkon tunnus, Wi-Fi-verkon tila, laitteen tunnus, laitteen MAC-osoitteen tarkiste ja laitteen tila
  • Tietoja vierailluista verkkosivustoista
  • Tietokoneella olevien tiedostojen käynnistyskertojen lukumääriin liittyviä tietoja (tiedostojen suosio)

Raporttitiedostot tallennetaan koneellesi paikallisesti, eikä niitä lähetetä Kasperskyyn. Raporttitiedostojen polku: %allusersprofile%\Kaspersky Lab\AVP21.3\Report\Database.

Raportit tallennetaan seuraaviin tiedostoihin:

• reports.db
  • reports.db-wal
  • reports.db-shm (ei sisällä henkilökohtaisia tietoja)

Raporttitiedostot suojataan luvattomalta käytöltä, jos itsepuolustus on käytössä Kaspersky Security Cloudissa. Jos itsepuolustus ei ole käytössä, raporttitiedostoja ei suojata.