Kaspersky Security Cloud

30. marraskuuta 2021

ID 146316

Kaspersky Security Cloud on uusi suojauspalvelumme, joka perustuu patentoituun mukautuvaan suojausteknologiaan. Palvelu mukautuu toimiisi ja tarjoaa henkilökohtaisia suosituksia itsesi ja lähimmäistesi suojan parantamiseksi. Kun esimerkiksi yhdistät laitteesi Wi-Fi-verkkoihin, teet ostoksia verkossa tai kirjaudut verkkosivustoille, palvelu suosittelee ottamaan käyttöön tilanteeseen parhaiten sopivat suojauskomponentit.

Voit käyttää Kaspersky Security Cloud -palvelua laitteilla, jotka käyttävät Microsoft Windowsia, macOS-käyttöjärjestelmää (ei saatavilla Free-paketille), Androidia ja iOS-käyttöjärjestelmää.

Käyttääksesi Kaspersky Security Cloudia laitteesi pitää olla yhdistettynä My Kaspersky -tiliin. My Kaspersky on yksittäinen tili, jonka kautta voit hallinnoida laitteidesi suojausta etäyhteyden kautta. Perhetilauksen omistaja voi myös jakaa suojauksen perheenjäsenille ja ystäville. Kaikkien muiden tätä perhetilausta käyttävien on luotava omat My Kaspersky -tilinsä.

Kaspersky Security Cloud tarjoaa kolme erilaista tilauspakettia.

Katso kaikki taulukon sovellukset loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksesta.

Maksuton paketti

Personal-paketti

Family-paketti

enintään 3 laitetta

3 - 5 laitetta

enintään 10 laitetta

Kaspersky Security Cloud (perusversio)

Kaspersky Security Cloud (täysi versio)

Kaspersky Security Cloud (täysi versio)

Kaspersky Internet Security Androidille (ilmaisversio)

Kaspersky Internet Security Androidille (premium-versio)

Kaspersky Internet Security Androidille (premium-versio)

Kaspersky VPN Secure Connection * (vakioversio)

Kaspersky VPN Secure Connection * (vakioversio)

Kaspersky VPN Secure Connection * (vakioversio)

Kaspersky Password Manager (ilmaisversio)

Kaspersky Password Manager (premium-versio)

Kaspersky Password Manager (premium-versio)

Kaspersky Safe Kids (premium-versio)

* iOS- ja Android-laitteilla Kaspersky VPN Secure Connection on osa Kaspersky Security Cloud -toimintoja, eikä yksittäinen sovellus. Poista Kaspersky VPN Secure Connection -asennus mobiililaitteeltasi, jotta Kaspersky Security Cloud voi toimia virheettä. Kaspersky VPN Secure Connectionin asetukset poistetaan kun sovelluksen asennus on poistettu. Jos olet ostanut Kaspersky VPN Secure Connectionin laajennetun version tilauksen, sitä sovelletaan Kaspersky Security Cloudin Kaspersky VPN -ominaisuuteen.