Sovelluksen tai selainikkunan tietojen lähettäminen Kasperskyyn

30. marraskuuta 2021

ID 155812

Jos sinulla on ongelmia tietokoneellasi avoinna olevan sovelluksen tai selainikkunan kanssa, voit raportoida siitä tässä ikkunassa Kasperskyyn Kaspersky Security Cloudin kautta.

Sovelluksen tai selainikkunan tietojen lähettäminen Kasperskyyn:

1. Avaa Kaspersky Security Cloudin pääikkuna.
  2. Napsauta Lisää työkaluja -painiketta.
  3. Valitse Puhdista ja optimoi -osio.
  4. Napsauta Tietokoneen puhdistaja -linkkiä avataksesi Tietokoneen puhdistaja -ikkunan.
  5. Napsauta Raportoi häiritsevästä sovelluksesta -linkkiä.

Osoitin muuttuu kohteeksi.

6. Osoita osoittimella sovellusta tai selainikkunaa, jonka haluat raportoida Kasperskyyn.
  7. Kerää tietoja tämän ikkunan avanneesta sovelluksesta tai verkkosivustosta napsauttamalla hiiren vasenta painiketta.

Kerätään tietoja sovelluksesta -ikkuna aukeaa.

8. Suorita seuraavat toimenpiteet Kerätään tietoja sovelluksesta -ikkunassa:
    1. Voit tarkastella valitun ikkunan tietoja napsauttamalla Näytä kerätyt tiedot -linkkiä.

Tämä avaa Näytä tietoja sovelluksesta -ikkunan, jossa voit tarkastella kaikkia valitusta ikkunasta kerättyjä tietoja.

2. Katsellaksesi kopioimaasi kuvaa, liikuta hiirtä sen yläpuolella ja napsauta sitä hiiren vasemmalla painikkeella.

Kansio, jonne tallensit kuvan, avautuu.

3. Napsauttamalla linkkiä Tietojen käsittelyä koskeva lausunto voit lukea lausuntomme koskein tietojen käsittelyä.
    4. Valitse Olen lukenut ja hyväksyn teknisen tuen lausunnon -valintaruutu.
    5. Napsauta Lähetä-painiketta.

Sovelluksen tai selainikkunan tiedot lähetetään Kasperskyyn.