Tiedon kopiointi vioittuneelta kiintolevyltä

30. marraskuuta 2021

ID 156130

Jos tietokoneesi yhden tai useamman kiintolevyn terveys on heikentynyt eikä asemalle ole enää turvallista tallentaa tietoja, Kaspersky Security Cloud ilmoittaa tästä ja tarjoaa mahdollisuuden kopioida tiedot asemilta muille tietovälineille.

Tietojen kopiointi vioittuneelta kiintolevyltä hyvälle kiintolevylle:

1. Tee jokin seuraavista:
    • Jos saat ilmoituksen, että kiintolevyn terveys on heikentynyt, napsauta ilmoitusikkunan Lue lisää -painiketta.

Kiintolevyn kunnon valvonta -ikkuna avataan.

• Napsauta Kopioi tiedot -painiketta Kiintolevyn kunnon valvonta -ikkunassa.
  2. Napsauta Kopioi tärkeät tiedot -ikkunassa Aloita-painiketta.

Valitse taltio -ikkuna avautuu.

3. Valitse Valitse taltio -ikkunassa hyvä kiintolevy, johon tiedot kopioidaan vioittuneelta asemalta.
  4. Napsauta Seuraava-painiketta.

Valitse kopioitavat tiedostot ja kansiot -ikkuna avataan.

5. Tee jokin seuraavista:
    • Vedä ja pudota tiedostoja Windows Explorerista Valitse kopioitavat tiedostot ja kansiot -ikkunan korostetulle alueelle.
    • Napsauta valitse ne luettelosta -linkkiä.

Voit valita avautuvassa Explorer-ikkunassa hyvälle kiintolevylle kopioitavat tiedostot ja kansiot.

6. Kun olet lisännyt kaikki kopioitavat tiedostot ja kansiot luetteloon, napsauta Seuraava-painiketta.

Kansion luonti tiedon kopioimiseksi -ikkuna avataan.

7. Tee jokin seuraavista:
    • Napsauta Seuraava-painiketta luodaksesi uuden kansion valitulle hyvälle kiintolevylle ja kopioidaksesi tiedostot ja kansiot vioittuneelta kiintolevyltä.
    • Napsauta Muuta-painiketta valitaksesi olemassa olevan kansion hyvältä kiintolevyltä ja kopioidaksesi tiedostot ja kansiot vioittuneelta kiintolevyltä.
  8. Tee jokin seuraavista:
    • Jos valitulla hyvällä levyllä on riittävästi tilaa valittujen tiedostojen ja kansioiden kopioimiseksi, aloita kopiointi napsauttamalla Seuraava.
    • Jos valitulla hyvällä levyllä ei ole riittävästi tilaa valittujen tiedostojen ja kansioiden kopioimiseksi, valitse toinen hyvä levy napsauttamalla Takaisin ja yritä uudelleen.
  9. Kun kopiointi on suoritettu, tee jokin seuraavista:
    • Avaa kansio, joka sisältää vioittuneelta kiintolevyltä kopioidut tiedostot, napsauttamalla Avaa kansio -painiketta.
    • Sulje ikkuna napsauttamalla Valmis-painiketta.

Vaurioituneen kiintolevyn tietojen kopiointi Dropbox-verkkotallennustilaan:

1. Tee jokin seuraavista:
    • Jos saat ilmoituksen, että kiintolevyn terveys on heikentynyt, napsauta ilmoitusikkunan Lue lisää -painiketta.

Kiintolevyn kunnon valvonta -ikkuna avataan.

• Napsauta Kopioi tiedot -painiketta Kiintolevyn kunnon valvonta -ikkunassa.
  2. Napsauta Kopioi tärkeät tiedot -ikkunassa Aloita-painiketta.

Valitse taltio -ikkuna avautuu.

3. Valitse Dropbox-verkkotaltiosi Valitse taltio -ikkunassa.

Voit myös suorittaa yhden seuraavista toiminnoista:

• Jos taltio ei ole aktiivinen, napsauta Aktivoi-painiketta.
    • Poista taltio käytöstä napsauttamalla Poista taltio -linkkiä.
  4. Napsauta Seuraava-painiketta.

Kopioidaan tietoja -ikkuna avautuu.

5. Tee jokin seuraavista:
    • Vedä ja pudota tiedostoja Windows Explorerista Kopioidaan tietoja -ikkunan korostetulle alueelle.
    • Napsauta valitse ne luettelosta -linkkiä.

Voit valita avautuvassa Explorer-ikkunassa Dropbox-verkkotaltioon kopioitavat tiedostot ja kansiot.

6. Kun olet lisännyt kaikki kopioitavat tiedostot ja kansiot luetteloon, napsauta Käynnistä varmuuskopiointi -painiketta.

Tietojen kopiointi aloitetaan.

7. Kun kopiointi on suoritettu, tee jokin seuraavista:
    • Jos tietojen varmuuskopiointi onnistuu, sulje ikkuna napsauttamalla Valmis-painiketta.
    • Jos sovellus ilmoittaa, että varmuuskopiointi on epäonnistunut, vapauta tilaa verkkotaltiossa ja yritä uudelleen.

Olemassa on rajoituksia koskien OneDrive-pilvitallennustilaan tallennettujen tietojen kopiointia.

Katso myös:

Varmuuskopiointi ja tietojen palautus