Miten tarkistaa, voiko tietosi olla julkisesti käytettävissä

30. marraskuuta 2021

ID 156404

Miten tarkistaa, voiko tietosi olla julkisesti käytettävissä:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Yksityisyyden suojaus -painiketta.

Yksityisyyden suojaus ikkuna avautuu.

3. Valitse Tilin tarkistus -osio.

Tilin tarkistus -ikkuna avataan.

4. Syötä sähköpostiosoitteesi syöttökenttään ja napsauta Tarkista-painiketta.

Kaspersky Security Cloud ryhtyy tarkistamaan määritettyä osoitetta. Jos tarkistuksesta ilmenee, että tietosi voivat olla julkisesti käytettävissä, sovellus ilmoittaa sinulle tästä ja näyttää luettelon sivustoista, joissa tietovuoto on voinut tapahtua, mahdollisen vuodon päivämäärän, sekä mahdollisesti julkisesti käytettävissä olevan tiedon luokan. Tietoluokan napsauttaminen tarjoaa suosituksia tämän tiedon mahdollisen vuotamisen seurausten minimoimiseksi.

Kaspersky Security Cloud antaa sinun tarkistaa mahdolliset vuodot omien tietojesi lisäksi myös muiden käyttäjätilien osalta, jotka kuuluvat esimerkiksi ystävillesi ja perheellesi.