Tiedostojen tarkistaminen OneDrive-pilvitallennustilassa

30. marraskuuta 2021

ID 172863

Kaspersky Security Cloud ei tarkista tiedostoja OneDrive-pilvitallennustilassa Windows 10 RS3:ssa tai myöhemmissä versioissa. Jos sovellus havaitsee tällaisia tiedostoja tarkistuksen aikana, se ilmoittaa että pilvitallennustilassa olevia tiedostoja ei tarkistettu.

Seuraavat komponentit eivät tarkista tiedostoja OneDrive-pilvitallennustilassa:

• Täydellinen tarkistus
  • Valikoiva tarkistus
  • Pikatarkistus
  • Taustalla toimiva tarkistus

Kaspersky Security Cloudin toimintaa koskeva raportti sisältää luettelon OneDrive-pilvitallennustilassa olevista tiedostoista, jotka ohitettiin tarkistuksen aikana.

Reaaliaikaiset suojauskomponentit tarkistavat OneDrive-pilvitallennustilasta paikalliselle koneelle ladatut tiedostot. Jos tiedostojen tarkistusta lykättiin ja tiedosto on ladattu takaisin OneDrive-pilvitallennustilaan ennen tarkistuksen aloittamista, tämä tiedosto voidaan ohittaa tarkistuksen aikana:

Kun suoritetaan sovelluksia ja komentosarjoja, Sovellusten hallinta- ja Järjestelmän tarkkailu -komponentit lataavat sovellukset OneDrive-pilvitaltiosta paikalliselle tietokoneelle tarkistusta varten.

Varmistaaksesi, että OneDrive-tiedostot näytetään Resurssienhallinnassa, aseta Tiedostot pyydettäessä OneDrive-asiakassovelluksessa -toiminto päälle. Jos olet yhteydessä internetiin, voit käyttää tiedostoja samoin kuin mitä tahansa tietokoneellasi olevia tiedostoja.