Kaspersky Security Cloudin arviointi

30. marraskuuta 2021

ID 176603

Voit arvioida Kaspersky Security Cloudin ja lähettää pistemääräsi Kasperskyyn.

Sovellus pyytää arvioimaan sen toiminnan, kun asennuksesta on kulunut jonkin aikaa.

Arvioi Kaspersky Security Cloud seuraavasti:

1. Tee jokin seuraavista Arvostamme mielipidettäsi -ikkunassa:
    • Jos olet valmis arvioimaan Kaspersky Security Cloudin, arvioi sovellus käyttämällä 10 pisteen asteikkoa.
    • Jos et halua arvioida Kaspersky Security Cloudia, sulje arviointi-ikkuna painikkeella Sulje.
  2. Napsauta Lähetä-painiketta.
  3. Sulje ikkuna napsauttamalla Sulje-painiketta.