Komentosarjan jättäminen pois tarkistuksesta Antimalware Scan Interface -käyttöliittymässä

30. marraskuuta 2021

ID 186114

Komentosarjan sulkeminen pois tarkistuksesta Antimalware Scan Interface -käyttöliittymän avulla:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Suojaus-osio.
  4. Valitse Tiedostojen virustorjunta -komponentti.

Tiedostojen virustorjunnan asetukset -ikkuna tulee näkyviin.

5. Kun napsautat Lisäasetukset-linkkiä, Tiedostojen virustorjunnan lisäasetukset -ikkuna tulee näkyviin.
  6. Valitse Komentosarjojen tarkistaja -osiosta Tarkista komentosarjat käyttämällä Antimalware Scan Interface (AMSI) -käyttöliittymää -valintaruutu.
  7. Napsauta Hallitse poissulkemista -linkkiä, niin Poissulkemiset-ikkuna tulee näkyviin.
  8. Napsauta Poissulkemiset-ikkunassa Lisää-painiketta.

Lisää uusi poissulkeminen -ikkuna tulee näkyviin.

9. Määritä komentosarjan kansio Tiedosto tai kansio -kenttään.
  10. Määritä komentosarjan nimi Objekti-kenttään.

Nimipeitteen avulla voit myös lisätä useita samantyyppisiä tiedostoja.

11. Valitse Suojauskomponentit-osassa Tiedostojen virustorjunta -komponentin valintaruutu.
  12. Valitse Aktiivinen-tila.

Määritettyä objektia ei tarkisteta Antimalware Scan Interface -käyttöliittymää käyttäen.