Laitteen verkon käytön esto

30. marraskuuta 2021

ID 203916

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Avaa Verkkolaitteiden tarkastelu -ikkuna napsauttamalla ikkunan alaosassa olevaa kuvaketta (verkko Verkkokuvake Langallisen verkon kuvake tai kiinteä verkko Langattoman verkon kuvake tai langaton verkko riippuen havaitun verkon tyypistä).
  3. Napsauta Oma verkko -osiossa Verkkolaitteiden tarkastelu -linkkiä.
  4. Valitse Verkkolaitteiden tarkastelu -ikkunassa laite, jonka haluat irrottaa.
  5. Etsi ikkunan oikeasta osasta laitteen MAC-osoite.
  6. Estä laitteen MAC-osoite selaimesi asetuksissa. Käy tietyn toimittajan verkkosivustolla nähdäksesi reitittimesi käyttöoppaan.

Kun MAC-osoite on estetty, laite ei voi muodostaa yhteyttä verkkoon.