Tietoja tilauksesta

30. marraskuuta 2021

ID 70647

Tilaus määrittää Kaspersky Security Cloud -käyttöasetuksesi (tilauksen vanhenemispäivämäärän ja suojattujen laitteiden määrän). Tilaus on yhteydessä uniikkiin koodiin, joka sinulla on Kaspersky Security Cloud -kopiosi aktivointia varten.

Valittavana on kolme erilaista pakettia:

Kaspersky Security Cloud – Free. Tämä paketti antaa sinulle oikeuden käyttää suojaustoimintojen perussarjaa maksutta. Voit asentaa sovelluksen ja käyttää sitä samanaikaisesti kolmella laitteella, jotka on liitetty samaan My Kaspersky -tiliin. Saat tietoja maksuttoman paketin tarjoamasta suojauksesta katsomalla Kaspersky Security Cloud -pakettivertailun. Maksuttoman paketin tilaus uusitaan automaattisesti. Tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä.

• Kaspersky Security Cloud – Personal. Tämä paketti antaa sinulle oikeudet käyttää kaikkia toimintoja paitsi Kaspersky Safe Kidsiä. Tämä paketti on tarkoitettu yhden henkilön käytettäväksi eikä se tarjoa sovelluksen jakamista ystävien tai perheen kanssa.
  • Kaspersky Security Cloud – Family. Tämä paketti antaa sinulle oikeuden käyttää rajoittamattomasti kaikkia sovelluksen toimintoja, mukaan lukien lapsisuojausta käyttämällä Kaspersky Safe Kids -sovellusta. Jos olet ostanut Family-paketin, voit jakaa sovelluksen käyttöoikeudet läheistesi kanssa (ystävät, perheet ja kollegat).

Personal- ja Family-paketit sisältävät automaattiset uusimistoiminnot. Jos aktivoit automaattisen uusimisen toiminnon yhdellä kumppaniemme sivustoista tai Kasperskyn verkkosivustolla, tilauksesi uusitaan automaattisesti kun se vanhenee. Maksuttoman paketin tilaus uusitaan automaattisesti. Tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä.

Jos et ota käyttöön automaattista uusimista tai sovellus ei jostain syystä ole voinut suorittaa tilauksesi automaattista uusimista (pankkikorttisi on vanhentunut tai se hylättiin), Personal- tai Family-paketin tilauksen päättyessä sovellus voi vaihtaa Free-pakettiin jos pakettisi tukee tällaista vaihtoa. Tässä tapauksessa voit jatkaa sovelluksen käyttöä Personal- tai Family-paketilla uusimalla tilauksesi manuaalisesti Kasperskyn verkkosivustolla tai yhdellä kumppaniemme verkkosivustoista.

Personal- ja Family-pakettien tilaukset sisältävät oikeudet käyttää seuraavia palveluita:

• Oikeus käyttää sovellusta yhdellä tai useammalla laitteella

Sallittu käytettävien laitteiden lukumäärä on määritetty käyttöoikeussopimuksessa.

• Kasperskyn teknisen tuen tarjoama apu
  • Muiden Kasperskyn tai sen kumppaneiden tarjoamien palvelujen käyttöoikeuden voimassaolojakson aikana.

Voit hankkia Kaspersky Security Cloudin ilmaisen kokeiluversion ennen tilauksen ostamista. Kaspersky Security Cloudin kokeiluversio on käytettävissä lyhyen kokeilujakson ajan. Kaspersky Security Cloudin kokeilujakson jälkeen sinun tulee ostaa tilaus, jotta voit jatkaa ohjelman käyttöä.

Tilauksen peruuttaminen laitteelta

Saat tietoja, miten voit peruuttaa Kaspersky Security Cloud -tilauksen laitteelta tai lähettää tilauksen laitteelle, katsomalla My Kaspersky -ohjeen.

Tietoja App Storesta tai Google Playsta ostetuista tilauksista

Jos olet ostanut Kaspersky Security Cloud -tilauksen App Storesta tai Google Playsta käytettäväksi Microsoft Windows -laitteissa, Kaspersky Security Cloud -tilauksen päättyessä sinun tulee ostaa uusi tilaus käyttämällä App Storea tai Google Playta. Tässä tapauksessa et voi uusia automaattisesti tilaustasi kumppaniemme verkkosivustoissa tai Kasperskyn verkkosivustolla.

Voit ostaa myös Kaspersky Security Cloudin kokeiluversion App Storesta tai Google Playsta ja käyttää sovellusta ilmaiseksi arviointiajan. Huomaa, että arviointiajan päätyttyä Kaspersky Security Cloud siirtyy automaattisesti maksulliseen tilaan, jolloin maksukorttiasi veloitetaan. Jos et halua käyttää sovelluksen maksullista versiota, sinun tulee peruuttaa kokeiluversion automaattinen vaihtaminen maksulliseen versioon ennen arviointijakson päättymistä.