Kaspersky Security Network -yhteyden tarkistaminen

30. marraskuuta 2021

ID 70883

Yhteys Kaspersky Security Networkiin voi katketa seuraavista syistä:

• Et osallistu Kaspersky Security Network -verkostoon.
  • Tietokoneesi ei ole yhteydessä Internetiin.
  • Avaimen nykyinen tila ei salli yhteyden muodostamista Kaspersky Security Networkiin. Esimerkiksi yhteys KSN:ään saattaa olla poissa käytöstä seuraavista syistä:
    • Sovellusta ei ole aktivoitu.
    • Lisenssi tai tilaus on vanhentunut.
    • Lisenssiavaimen ongelmia on tunnistettu (esimerkiksi avain on lisätty kieltoluetteloon).

Avaimen nykyinen tila näkyy My Kasperskyssä.

Voit kokeilla Kaspersky Security Network -yhteyttä seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Lisää työkaluja -linkkiä.

Työkalut-ikkuna avautuu.

3. Siirry Työkalut-ikkunassa osioon Tietoturva.
  4. Napsauta Tietoturva-osiossa Pilvisuojaus-linkkiä avataksesi Pilvisuojaus-ikkunan.

Pilvisuojaus-ikkunassa näkyy Kaspersky Security Networkin yhteyden tila.