Sovelluksen maineen tarkistaminen

30. marraskuuta 2021

ID 70908

Kaspersky Security Cloudin avulla voit tarkistaa, millainen maine sovelluksella on. Maine perustuu tietoihin, jotka on kerätty käyttäjiltä eri puolilta maailmaa. Sovelluksen maine koostuu seuraavista ehdoista:

• Toimittajan nimi
  • Tiedot digitaalisesta allekirjoituksesta (jos sovelluksella on digitaalinen allekirjoitus)
  • Tiedot ryhmästä, johon Sovellusten hallinta tai suurin osa Kaspersky Security Network -käyttäjistä on sovelluksen asettanut
  • Sovellusta käyttävien Kaspersky Security Network -käyttäjien määrä (käytettävissä, jos sovellus on sisällytetty Kaspersky Security Network -tietokannan Luotettu-ryhmään)
  • Aika, jolloin sovellus on tullut tunnetuksi Kaspersky Security Network -verkostossa
  • Maat, joissa sovellus on levinnyt laajimmalle

Sovelluksen maineen tarkistus on saatavana, jos olet osallistunut Kaspersky Security Network -verkostoon.

Voit tarkistaa sovelluksen maineen seuraavasti:

Avaa sovelluksen käynnistystiedoston pikavalikko ja valitse Tarkista maine KSN:sta.

Tämä avaa ikkunan, joka sisältää tietoja sovelluksen maineesta Kaspersky Security Network -verkostossa.

Katso myös:

Osallistuminen Kaspersky Security Network -verkostoon