Tilauksen ostaminen

30. marraskuuta 2021

ID 71235

Voit ostaa tilauksen My Kaspersky -verkkosivustolla, muilta Kasperskyn verkkosivustoilta tai kumppaneiltamme. Ostaessasi tilauksen saat aktivointikoodin, jota sinun on käytettävä sovelluksen aktivointiin. Et voi käyttää uutta aktivointikoodia Kaspersky Security Cloudissa.

Tilauksen ostaminen My Kaspersky -verkkosivustolla:

1. Kirjaudu sisään My Kasperskyyn
  2. Siirry Kauppa-osioon.
  3. Valitse sovellus luettelosta ja napsauta Osta nyt -painiketta.
  4. Noudata verkkosivustossa näkyviä ohjeita.

Osta tilaus sovelluskäyttöliittymää käyttämällä jollakin seuraavista tavoista:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Napsauta Osta nyt -painiketta sovelluksen pääikkunassa.
    • Napsauta Puuttuu-linkkiä sovelluksen pääikkunassa siirtyäksesi Tilaus-ikkunaan, ja napsauta Osta tilaus -painiketta.

Kasperskyn tai jonkin kumppanimme verkkosivusto avautuu oletusselaimeen. Noudata verkkosivustossa näkyviä ohjeita.