Sovelluksen aktivointi

30. marraskuuta 2021

ID 71244

Sovelluksen ominaisuuksien ja lisäpalveluiden hyödyntäminen edellyttää aktivointia.

Sovellus aktivoidaan My Kasperskyn kautta. Jos ostit tilauksen My Kaspersky -verkkosivustolla, sovellus aktivoidaan automaattisesti, kun yhdistät laitteen My Kasperskyyn.

Jos sovellusta ei aktivoitu automaattisesti, kun ostit sen tilauksen, sinun täytyy lisätä aktivointikoodi My Kaspersky -verkkosivustolla.

Kaspersky Security Cloudin aktivointikoodin lisääminen:

1. Kirjaudu sisään My Kasperskyyn
  2. Siirry Käyttöoikeudet-osioon.
  3. Syötä Kaspersky Security Cloudin aktivointikoodi Käyttöoikeudet-osiossa.
  4. Napsauta Lisää-painiketta.

Sovellus aktivoidaan automaattisesti, kun yhdistät laitteesi My Kasperskyyn.

Jos ostit sovelluksen myyntipakettiversion, noudata sen mukana toimitettuja ohjeita.