Yleisten tehtävien suorittaminen

14. helmikuuta 2022

ID 100327

Tässä osiossa

Tietokoneen suojaustilan tarkasteleminen

Poista käytöstä ja jatka tietokoneen suojausta

Suojauskeskuksen käyttö

Käynnistä tarkistustehtävät

Luotettujen tiedostojen, kansioiden ja verkkosivustojen luettelon muokkaaminen

Osallistu Kaspersky Security Networkiin

Ota käyttöön tai poista käytöstä tietojen lähettäminen markkinointitarkoituksessa

Sovelluksen tietokantojen päivittäminen

Kaspersky Security -selainlaajennuksen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä valituissa selaimissa

Salasanojen ja arkaluonteisten tietojen suojaaminen

Ota käyttöön tiliesi tarkistaminen mahdollisten tietovuotojen varalta

Tarkista, onko tilisi vaarantunut

Suojaamisen määrittäminen haitallisia ja verkkourkintalinkkejä vastaan

Lisää pankin, maksujärjestelmän tai verkkokaupan verkkosivusto Rahasuojaukseen manuaalisesti

Torju sovelluksilta verkkokameran käyttö

Torjuu verkkosivustoja seuraamasta selaimesi toimintaa

Näytä ja päivitä kotiverkon laitteiden luettelo

Mitä tehdä, jos Wi-Fi-kotiverkkoa on vaihdettu

Poista laite kotiverkkoosi yhdistettyjen laitteiden luettelosta

Mitä tehdä, jos näkyviin tulee ilmoitus kiintolevyn kriittisestä kunnosta

Mitä teet, jos pääsy tiedostoon on estetty

Palauta sovelluksen poistama tai puhdistama tiedosto palauttaminen

Tarkastele sovelluksen toimintaraporttia

Ilmoitusten asetukset

Poista käytöstä/ota käyttöön tietoturvaraporttien ilmoitukset

Sovellusta koskevan palautteen lähettäminen Kasperskylle