Torju sovelluksilta verkkokameran käyttö

14. helmikuuta 2022

ID 112537

Tietokoneellasi olevat sovellukset voivat käyttää verkkokameraasi ja ottaa valokuvia ympäristöstäsi. Voit estää minkä tahansa sovelluksen pääsyn verkkokameraasi.

Huomaa: Käyttö estetään kaikilta tietokoneellesi asennetuilta sovelluksilta. Et voi estää tiettyjä sovelluksia käyttämästä verkkokameraasi.

Tärkeää: Jos Kaspersky Security Cloud estää verkkokamerasi käytön, sinun on ensin poistettava verkkokameran esto sen käyttämiseksi.

Torju sovelluksilta verkkokameran käyttö