Yhdistä My Kasperskyyn

14. helmikuuta 2022

ID 112738

Jos olet ladannut Kaspersky Security Cloudin My Kasperskysta, sovellus kirjautuu automaattisesti sisään tiliisi, kun sovellus käynnistetään ensimmäisen kerran. Jos olet ladannut Kaspersky Security Cloudin Kasperskyn verkkosivustolta, sinun tulee kirjautua sisään My Kasperskyyn ennen kuin voit käyttää sovellusta. Jos sinulla ei ole My Kaspersky -tiliä, voit luoda sellaisen.

Huomaa: Jos olet kirjautunut My Kasperskyyn toisella Kasperskyn Mac-sovelluksella, Kaspersky Security Cloud pyytää sinua kirjautumaan sisään My Kasperskyyn samalla tilillä sovelluksen asennuksen jälkeen.

Kirjautuminen My Kasperskyyn käyttäen nykyistä tiliäsi

Tärkeää: Jos My Kaspersky -tililläsi on jo käytetty Kaspersky Security Cloud -aktivointikoodi, ja tilaus ei ole vielä päättynyt, sovellus aktivoidaan automaattisesti kun olet kirjautunut My Kasperskyyn. Jos sinulla on useampi kuin yksi Kaspersky Security Cloud -tilaus My Kaspersky -tililläsi, sovellus pyytää sinua valitsemaan käytettävän tilauksen.

My Kaspersky -tilin luominen sovelluksen käyttöliittymässä

Vaihda toiseen My Kaspersky -tiliin