Asennuksen valmistelu

14. helmikuuta 2022

ID 118668

Suosittelemme tekemään seuraavat toimet ennen Kaspersky Security Cloudin asentamista tietokoneelle:

• Varmista, että tietokoneesi täyttää laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset.
  • Tarkista tietokoneesi internetyhteys. Internet-yhteys vaaditaan kirjautumiseksi My Kasperskyyn, uuden Kaspersky Internet Security -version lataamiseksi tietokoneelle sekä päivitysten vastaanottamiseksi.
  • Poista muut virustorjuntasovellukset, jotta vältetään yhteensopivuusongelmat ja maksimoidaan tietokoneen suorituskyky.

Luettelo yhteensopimattomista sovelluksista

Katso myös

Laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset

Asenna Kaspersky Security Cloud

Poista Kaspersky Security Cloud