Poista Kaspersky Security Cloud

14. helmikuuta 2022

ID 118671

Huomaa: Kaspersky Security Cloudin asennuksen poistaminen ei poista automaattisesti sovelluslaajennusta Google Chromesta tai Firefoxista. Katso selaimesi ohjeista tietoja näiden selaimien laajennusten hallinnointia koskevista yksityiskohdista.

Poista Kaspersky Security Cloud

Huomaa: Voit poistaa Kaspersky Security Cloudin myös käyttämällä Kasperskyn teknisen tuen verkkosivustolta ladattavassa ZIP-arkistossa olevaa poistotoimintoa. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä Kasperskyn tekniseen tukeen.

Katso myös

Laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset

Asennuksen valmistelu

Asenna Kaspersky Security Cloud