Suojattu yhteys Wi-Fi-verkkoihin

14. helmikuuta 2022

ID 120261

Julkiset Wi-Fi-verkot voivat olla heikosti suojattuja. Niissä voidaan käyttää haavoittuvaa salausprotokollaa. Kun muodostat yhteyden Wi-Fi-verkkoon, Kaspersky Security Cloud tarkistaa verkon. Jos Wi-Fi-verkko on suojaamaton, sovellus kehottaa asentamaan tai käynnistämään Kaspersky VPN Secure Connectionin.

Kaspersky VPN Secure Connection tarjoaa seuraavat hyödyt:

• Maksujärjestelmien ja varaussivustojen turvallinen käyttö. Tunkeilijat eivät voi siepata pankkikortin numeroa kun teet verkkomaksuja, varaat hotellihuoneen tai vuokraat auton.
  • Salaisten tietojesi suojaus. Kukaan ei voi määrittää tietokoneesi IP-osoitetta tai sijaintiasi.
  • Yksityisyytesi suojaus. Kukaan ei voi siepata ja lukea yksityisiä viestejäsi verkkoyhteisöissä.

Tärkeää: Kaspersky VPN Secure Connectionin käyttö voi olla paikallisen lainsäädännön säätelemää. Voit käyttää Kaspersky VPN Secure Connectionia vain sen käyttötarkoituksessa ja rikkomatta paikallista lainsäädäntöä.

Suojaamattomista Wi-Fi-verkoista ilmoittamisen ottaminen käyttöön / poistaminen käytöstä

Asenna Kaspersky VPN Secure Connection

Jos Kaspersky Security Cloud varoittaa sinua, että Wi-Fi-yhteytesi on suojaamaton

Tämä tarkoittaa sitä, että olet muodostanut yhteyden suojaamattomaan Wi-Fi-verkkoon, ja kirjautumistietosi, salasanasi, viestisi ja muut arkaluontoiset tietosi voidaan siepata. Suosittelemme, ettet käytä tätä verkkoa.