Varoitukset ja rajoitukset

14. helmikuuta 2022

ID 140466

• Jos tietokoneelle on asennettu sovellus, joka kerää tietoa ja lähettää sen käsiteltäväksi, Kaspersky Security Cloud voi luokitella sovelluksen haittaohjelmaksi. Voit välttää tämän sulkemalla sovelluksen pois tarkistuksesta määrittämällä Kaspersky Security Cloudin tässä asiakirjassa kuvatulla tavalla.
  • Sovelluksen toiminnallisuusasetuksia voi säätää muokkaamalla määritystiedostoja.
  • Jos Kaspersky Security Cloud on aktiivisena Mac-laitteellasi, QuickVPN-sovelluksen käytössä voi ilmetä ongelmia. Jos haluat käyttää QuickVPN-sovellusta, sulje Kaspersky Security Cloud. Pyrimme ratkaisemaan tämän ongelman mahdollisimman pian.
  • Jos ensisijainen salasana on asetettu Mozilla Firefox -selaimessa, Kaspersky Security Cloud ei voi asentaa varmennetta perusasennuksen aikana macOS 11:ssä tai uudemmassa versiossa.
  • Suojattu iCloud-lähetys ja Mailin tietosuojaus eivät ole yhteensopivia Kaspersky Security Cloudin kanssa macOS 12:ssa.