Kotiverkko

14. helmikuuta 2022

ID 143634

Voit asettaa yksityisen Wi-Fi-verkon kotiverkoksesi. Kaspersky Security Cloud näyttää Kotiverkko-ikkunassa tietoja laitteista, jotka ovat muodostaneet yhteyden tähän verkkoon.

Kotiverkko-ikkunan avaaminen

Kaspersky Security Cloud kysyy Kotiverkko-ikkunassa, haluatko asettaa Wi-Fi-verkon kotiverkoksi aina kun yhdistät yksityiseen Wi-Fi-verkkoon. Jos kotiverkkoa ei ole asetettu, Kaspersky Security Cloud näyttää ilmoituksen.

Wi-Fi-verkon asettaminen kotiverkoksi Kotiverkko-ikkunassa

Voit valita, että Kaspersky Security Cloud unohtaa Wi-Fi-verkon joka ei ole enää kotiverkkosi.

Nykyisen kotiverkon unohtaminen

Voit päivittää manuaalisesti kotiverkkoosi yhdistäneiden laitteiden luettelon.

Näytä ja päivitä kotiverkon laitteiden luettelo

Jos laite ei ole enää yhdistetty verkkoosi (esimerkiksi vanha puhelin), voit poistaa tämän laitteen kotiverkkoosi yhdistäneiden laitteiden luettelosta.

Poista laite kotiverkkoosi yhdistettyjen laitteiden luettelosta

Jos olet löytänyt tuntemattoman laitteen kotiverkkoosi yhdistettyjen laitteiden joukosta, voit estää tämän laitteen pääsyn verkkoon.

Tuntemattoman laitteen pääsyn estäminen kotiverkkoosi

Wi-Fi-verkon suojaus