Kaspersky Security Cloud

14. helmikuuta 2022

ID 146316

Kaspersky Security Cloud on uusi tietoturvapalvelumme, joka pohjautuu patentoituun sopeutuvaan tietoturvateknologiaan. Palvelu sopeutuu toimiisi ja tarjoaa räätälöidyt suositukset itsesi ja lähimpiesi suojaamiseksi paremmin. Kun esimerkiksi muodostat yhteyden Wi-Fi-verkkoon, teet ostoksia verkossa tai kirjaudut verkkosivustoihin, palvelu suosittelee ottamaan käyttöön tilanteeseen parhaiten sopivat suojauskomponentit.

Voit käyttää Kaspersky Security Cloudia laitteilla, jotka käyttävät Microsoft Windowsia, macOS:ää (ei saatavilla ilmaisessa paketissa), Androidia ja iOS:ää.

Kaspersky Security Cloudin käyttämiseksi laitteesi on oltava liitetty My Kaspersky -tiliin, jolla voidaan etähallita kaikkien laitteiden suojausta. Family-tilauksen omistaja voi myös jakaa suojauksen perheenjäsenten ja ystävien kanssa. Tämän Family-tilauksen kaikkien muiden käyttäjien tulee luoda oma My Kaspersky -tili.

Kaspersky Security Cloudista on saatavilla kolme tilauspakettia:

Free-paketti

Personal-paketti

Family-paketti

enintään 3 laitetta

3–5 laitetta

enintään 10 laitetta

Kaspersky Security Cloud

(perus)

Kaspersky Security Cloud

(täysversio)

Kaspersky Security Cloud

(täysversio)

Kaspersky Internet Security for Android

(ilmainen versio)

Kaspersky Internet Security for Android

(Premium-versio)

Kaspersky Internet Security for Android

(Premium-versio)

Kaspersky VPN Secure Connection*

(standardiversio)

Kaspersky VPN Secure Connection*

(standardiversio)

Kaspersky VPN Secure Connection*

(standardiversio)

Kaspersky Password Manager

(ilmainen versio)

Kaspersky Password Manager

(Premium-versio)

Kaspersky Password Manager

(Premium-versio)

Kaspersky Safe Kids (Premium-versio)

* iOS- ja Android-laitteilla Kaspersky VPN Secure Connection on osa Kaspersky Security Cloud -toiminnallisuutta eikä erillinen sovellus. Poista Kaspersky VPN Secure Connectionin asennus mobiililaitteeltasi, jotta Kaspersky Security Cloud voi toimia vailla virheitä. Kaspersky VPN Secure Connectionin asetukset poistetaan, kun sovelluksen asennus poistetaan. Jos olet ostanut Kaspersky VPN Secure Connectionin Premium-version tilauksen, sitä käytetään Kaspersky Security Cloudin VPN-toiminnossa.