Euroopan unionin lainsäädännön noudattaminen

14. helmikuuta 2022

ID 166861

Euroopan unionin alueella jaettuna Kaspersky Security Cloud noudattaa yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ehtoja.

Kaspersky Security Cloudin asennuksen aikana sinua pyydetään lukemaan ja hyväksymään käyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja tietosuojakäytännön ehdot. Hyväksymällä käyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja tietosuojakäytännön vahvistat, että ikäsi täyttää edellytykset Kaspersky Security Cloudin asentamiseksi Euroopan unionin alueella.

Sinua pyydetään myös lukemaan ja hyväksymään seuraavat lausunnot:

• Turvallisuuden parantamiseksi tehtävää tietojenkäsittelyä koskeva lausunto (Kaspersky Security Network -tietosuojalausunto), joka mahdollistaa paremman toimintojen suojaamisen ja sovelluksen keskeiset toiminnot.
  • Markkinointitoimintojen tietojen käsittely -lausunto (markkinointilausunto), joka antaa Kasperskyn tarjota sinulle lisäetuja.

Jos päätät hyväksyä nämä lausunnot, voit edelleen perua hyväksyntäsi sovelluksen asetuksista milloin tahansa.