Ota käyttöön tiliesi tarkistaminen mahdollisten tietovuotojen varalta

14. helmikuuta 2022

ID 173456

Joskus jopa yksilöllinen ja vahva salasana sekä virtuaalinen näppäimistö eivät riitä suojaamaan verkkosivustotilejäsi ja arkaluonteista tietoa. Hakkerit etsivät jatkuvasti heikkouksia suosituilta verkkosivustoilta varastaakseen käyttäjätietoja. Jos verkkosivusto, jossa sinulla on tili, on murrettu, tilisi on vaarantunut ja tietosi voi päätyä julkisesti käytettäväksi.

Kaspersky Security Cloud voi tarkistaa sähköpostiosoitteesi Kasperskyn tuntemien vuotojen tietokannasta aina, kun kirjaudut sisään tiliisi verkkosivustoilla. Jos tilisi on vaarantunut, Kaspersky Security Cloud ilmoittaa sinulle tästä.

Huomaa: Kaspersky Security Cloud voi tarkistaa vain tilit, joissa käyttäjänimi on sähköpostiosoite.

Ota käyttöön / poista käytöstä tiliesi tarkistaminen mahdollisten tietovuotojen varalta