Lasten turvallisuus

14. helmikuuta 2022

ID 173531

Kaspersky Safe Kids valvoo lastesi turvallisuutta internetissä ja arkielämässä. Sinä päätät, mikä on turvallista lapsellesi: millä verkkosivustoilla he voivat vierailla, miten kauas kodista he voivat lähteä, ja miten monta tuntia he voivat käyttää tietokonetta tai älypuhelinta. Sovellus varmistaa, että lapsesi noudattavat asettamiasi sääntöjä.

Avaa Kaspersky Safe Kids -ikkuna Kaspersky Security Cloud -käyttöliittymässä

Kaspersky Safe Kids sopii kaikenikäisille lapsille. Kun määrität lapsen syntymävuoden Kaspersky Safe Kidsissä, sovellus valitsee automaattisesti ikään sopivat asetukset.

Kun lapsesi selaavat internetiä, Kaspersky Safe Kids auttaa sinua:

• Näyttämään lapsillesi vain turvallisia internet-hakutuloksia. Kaspersky Safe Kids piilottaa esimerkiksi sivut, joissa on aikuisille tarkoitettua sisältöä.
  • Estää lapsiasi vierailemasta tietyillä verkkosivustoilla tai kaikilla tietyn luokan verkkosivustoilla (kuten uhkapelit).
  • Ottaa selville, millä verkkosivustoilla lapsesi ovat vierailleet.
  • Katsomaan lastesi verkkoyhteisöviestejä ja tarkastelemaan ystäviä, joiden kanssa lapsesi viestivät.

Kun lapsesi viettävät aikaa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, Kaspersky Safe Kids auttaa sinua:

• Katsomaan, miten kauan lapsesi ovat käyttäneet laitteita.
  • Auttamaan lapsiasi viettämään vähemmän aikaa laitteilla asettamalla laitteiden käyttörajat.
  • Rajoittamaan tietyn luokan (kuten tietokonepelit) tiettyjen sovellusten tai kaikkien sovellusten käyttöä, jotta lapsillasi on enemmän aikaa kotitehtäviin ja harrastuksiin.
  • Estää sellaisten sovellusten käytön, jotka eivät sovellu lapsille.
  • Saada selville, kenen kanssa lapsesi viestivät puhelimitse ja tekstiviestitse. Tämä ominaisuus on saatavilla vain Android-mobiililaitteissa.

Kun et ole lastesi luona, Kaspersky Safe Kids auttaa sinua:

• Tarkistamaan lastesi sijainnin kartalta.
  • Asettamaan turvallisen alueen kartalle ja saamaan ilmoituksia, jos lapsesi poistuvat turvalliselta alueelta.
  • Saamaan ilmoituksia lastesi toiminnasta sähköpostiin tai älypuhelimeen.
  • Vastaanottamaan ja vastaamaan lastesi pyyntöihin Kaspersky Safe Kidsin välityksellä.

Kaspersky Safe Kids voidaan asentaa Windows-, macOS-, Android- ja iOS-laitteille.