Tietoja kaksivaiheisesta tarkistuksesta

14. helmikuuta 2022

ID 180180

Tärkeää: Kaksivaiheinen tarkistus ei ole välttämättä saatavilla alueellasi. Lisätietoja on My Kasperskyn ohjeessa.

Kaksivaiheinen tarkistus estää luvattoman kirjautumisen My Kaspersky -tilille myös silloin, kun salasana on murtautujan tiedossa. Vahvistuksessa käytetään puhelimeesi tekstiviestillä lähetettävää turvakoodia. Koodi lähetetään My Kasperskyssa antamaasi numeroon. Näin ollen tarvitset kirjautumiseen sekä salasanaa että puhelintasi.

Voit ottaa kaksivaiheisen tarkistuksen käyttöön My Kasperskyssa. Jos puhelinnumerosi vaihtuu, voit päivittää sen My Kasperskyssa. Jos olet jo kirjautunut tilillesi laitteella, menettely ei muutu. Tarkempia tietoja on My Kasperskyn ohjeessa.

Huomaa: Puhelinnumeroosi lähetettävän tekstiviestin turvakoodi on voimassa lyhyen ajan. Jos koodi ehtii vanhentua, pyydä toista koodia.

Jos et ole saanut turvakoodia sisältävää tekstiviestiä