Sovelluksen hallinta komentoriviltä

14. helmikuuta 2022

ID 183196

Voit hallinnoida Kaspersky Security Cloudia komentoriviltä käsin.

Huomaa Kun Kaspersky Security Cloudin moduulien päivitykset on asennettu, komentorivillä näkyvä sovellusasiakkaan versionumero voi erota asennetun sovelluksen versiosta.

Komentorivin syntaksi:

kav <komento> <parametrit>

Käytä seuraavaa komentoa tarkastellaksesi sovelluksen komentorivin syntaksia:

kav -? | ohje

Kullakin komennolla on oma valikoimansa tuettuja parametreja. Käytä yhtä seuraavista komennoista tarkastellaksesi tietyn komennon syntaksitietoja:

kav <komento> -?

kav help <komento>