Poista käytöstä/ota käyttöön tietoturvaraporttien ilmoitukset

14. helmikuuta 2022

ID 183272

Kaspersky Security Cloud voi luoda tietoturvaraportteja, jotka sisältävät lyhyen yhteenvedon tarkistuksen tilastotiedoista sekä sovelluksen havaitsemista tietoturvaongelmista. Jos tietoturvaraportin luominen on käytössä, Kaspersky Security Cloud ilmoittaa sinulle, että uusi tietoturvaraportit on luettavissa.

Poista käytöstä/ota käyttöön tietoturvaraporttien ilmoitukset