Teknisen tuen saaminen My Kasperskyssa

14. helmikuuta 2022

ID 35517

My Kaspersky on keskitetty verkkoresurssi, jonka avulla voit hallita laitteidesi suojausta ja Kasperskyn sovellusten aktivointikoodeja sekä pyytää teknistä tukea.

My Kasperskyn käyttö edellyttää avattua tiliä. Rekisteröidy syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasana.

Voit saada teknistä tukea My Kasperskyn kautta seuraavilla tavoilla:

• Lähettämällä sähköpostipyynnöt tekniselle tuelle.
  • Ottamalla yhteyttä tekniseen tukeen käyttämättä sähköpostia.
  • Seuraa pyyntöjesi tilaa reaaliajassa.

Voit myös tarkastella omien teknisen tuen pyyntöjesi koko historiaa.

Sähköpostipyynnön lähettäminen tekniselle tuelle

Kun lähetät pyynnön tekniseen tukeen sähköpostitse, määritä seuraavat tiedot:

• Viestin aihe
  • Sovelluksen nimi ja versionumero
  • Käyttöjärjestelmän nimi ja versionumero
  • Ongelman kuvaus

Teknisen tuen vastaus kysymykseesi lähetetään My Kaspersky -tilillesi ja sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitit rekisteröidessäsi tilisi.