Sovelluksen pääikkuna

14. helmikuuta 2022

ID 58162

Sovelluksen pääikkunan avaaminen

Sovelluksen pääikkunan käyttötarkoitus

Kaspersky Security Cloudin pääikkunassa voit tarkastella tietoja tietokoneen suojauksen tilasta, Tiedoston virustorjunnan ja Verkon virustorjunnan tilasta ja virustarkistusten edistymisestä sekä suosituksia Macin suojauksen parantamiseksi.

Sovelluksen pääikkunassa voit myös:

• Avata Tarkistus-ikkunan, jossa voit hallita tarkistustehtäviä.
  • Avata Käyttöoikeudet-ikkunan, jossa voit tarkastella tilaustietoja.
  • Avata Suojauskeskuksen.
  • Lukea Kaspersky Security Cloudiin ja tietokoneuhkien torjuntaan liittyviä uutisia.
  • Lukea tietokoneen tietoturvan parantamiseen liittyviä suosituksia.
  • Avata Tietosuoja-ikkunan, jossa voit muokata tietosuoja-asetuksia.
  • Avata Kiintolevyn kunnon valvonta -ikkunan.
  • Avata Kotiverkko-ikkunan.
  • Avata Kaspersky Safe Kids -ikkunan.
  • Kirjautua sisään My Kaspersky -tiliisi tai kirjautua ulos.

Sovelluksen pääikkunan säätimet

Sovelluksen pääikkuna sisältää seuraavat säätimet:

• Suojaustilan ilmaisin (kilven muotoinen)
  • Ikkunan alaosan suuret painikkeet
  • Ikkunan alimmaisen ruudun pienet painikkeet

Suojaustilan ilmaisin kertoo nykyisen tietokoneen suojauksen tilan:

• Vihreä kertoo, että tietokoneen suojaus on ihanteellisella tasolla.
  • Keltainen ja punainen varoittavat eri ongelmista, jotka liittyvät Kaspersky Security Cloudin asetuksiin tai toimintaan.

Tietokoneen suojaustilan ilmaisimen lisäksi sovelluksen pääikkunan oikeassa ruudussa on tekstiä, joka ilmaisee tietokoneen suojaustilan ja näyttää uusimmat Suojauskeskuksen raportoimat tietoturvaongelmat ja -uhkat sekä Kasperskyn viimeisimmät uutiset ja suositukset.

Sovelluksen ikkunan alaosassa sijaitsevia painikkeita napsauttamalla voit suorittaa seuraavat toiminnot:

Avata Tarkistus-ikkunan Pikatarkistus-, Täydellinen tarkistus- ja Mukautettu tarkistus -tehtävien suorittamiseksi.

Avata Tietosuoja-ikkunan säätääksesi tietosuoja-asetuksia ja tarkistaaksesi tilisi.

Avata Kiintolevyn kunnon valvonta -ikkunan tutkiaksesi kiintolevysi tilaa.

Avata Kaspersky Safe Kids -ikkunan (vain Family-paketti).

Avata Kotiverkko-ikkunan tutkiaksesi Wi-Fi-kotiverkkosi laitteita.

Sovelluksen ikkunan alimman ruudun painikkeita napsauttamalla voit suorittaa seuraavat toiminnot:

<My Kaspersky -tili>

Avata ikkunan, jossa voit siirtyä My Kaspersky -verkkosivustoon tai kirjautua ulos My Kasperskysta.

Avata Käyttöoikeudet-ikkunan, jossa voit tarkastella tietoja tilauksestasi.