Suojauskeskuksen käyttö

14. helmikuuta 2022

ID 58281

Suojauskeskus on Kaspersky Security Cloud -ominaisuus, jonka avulla voit analysoida ja korjata ongelmia ja tietokoneen tietoturvauhkia. Saat sieltä myös suosituksia tietokoneesi suojauksen parantamiseen sekä viimeisimmät uutiset ja erikoistarjoukset Kasperskylta.

Avata Suojauskeskuksen

Suojauskeskus on jaettu kolmeen välilehteen:

• Suojaus. Tästä välilehdestä saat tietoja aktiivisista uhkista, voit tarkastella sovellustietokantojen tilaa sekä selvittää onko minkään komponentin suojaus pois käytöstä.
  • Suositukset. Tästä välilehdestä löydät suositukset, joiden avulla voit maksimoida tietokoneesi tietoturvan.
  • Uutiset. Tästä välilehdestä löydät Kasperskyn viimeisimmät uutiset ja erikoistarjoukset.

Kullekin ongelmalle tai uhalle ehdotetaan Kaspersky Security Cloudin Suojaus-välilehdellä toimintoja, jotka voit suorittaa ongelman tai uhkan ratkaistaksesi. Jos Kaspersky Security Cloud esimerkiksi on havainnut tietokoneessa tartunnan saaneita tiedostoja, napsauta Poista tartunta. Jos virustorjuntatietokannat ovat vanhentuneet, napsauta Päivitä. Voit korjata ongelman tai tehdä uhan vaarattomaksi heti tai myöhemmin.

Ongelman korjaaminen tai uhan vaarattomaksi tekeminen välittömästi

Jos suljet Suojauskeskuksen tekemättä uhkia vaarattomaksi, suojaustilan ilmaisimen väri pysyy sovelluksen pääikkunassa punaisena, mikä muistuttaa sinua näistä uhkista.