Päivitä tehtävät

14. helmikuuta 2022

ID 58397

Sovellustietokantojen pitäminen ajan tasalla varmistaa, että tietokoneesi pysyy suojattuna. Tiedoston virustorjunta, Verkon virustorjunta ja virustarkistustehtävät käyttävät sovelluksen tietokantoja virusten ja muiden haittaohjelmien havaitsemiseen tietokoneestasi ja niiden vaarattomaksi tekemiseen. Sovelluksen tietokantoihin lisätään säännöllisesti uusia uhkia ja tapoja niiden torjumiseen, joten on tärkeää, että päivität ne säännöllisesti.

Kaspersky Security Cloud lataa sovelluksen tietokannat, sovellusmoduulit ja uudet sovellusversiot Kasperskyn päivityspalvelimilta ja asentaa ne tietokoneellesi.

Huomaa: Päivitysten lataamiseen päivityspalvelimilta tarvitaan internet-yhteys.

Sovelluksen tietokantapäivitykset voidaan ladata jollakin seuraavista tavoista:

• Automaattisesti. Kaspersky Security Cloud tarkistaa säännöllisesti, onko Kasperskyn päivityspalvelimilla saatavana uusia päivityksiä. Jos uusi päivitys on saatavilla, Kaspersky Security Cloud lataa ne taustalla ja asentaa ne tietokoneellesi. Tämä toiminto on käytössä oletusarvoisesti.
  • Manuaalisesti. Voit milloin tahansa manuaalisesti tarkistaa Kaspersky Security Cloudin päivitysten varalta.

Ota käyttöön/poista käytöstä Kaspersky Security Cloud -tietokantapäivitysten automaattinen lataaminen

Kaspersky Security Cloud -tietokantapäivitysten hakeminen

Voit suorittaa Kaspersky Security Cloudin päivityksen My Kasperskyssa. Saat lisätietoja sovelluksen päivittämisestä My Kasperskyssa My Kaspersky -ohjeesta.

Voit valita Kaspersky Security Cloudin uusien versioiden automaattisen asentamisen, ilmoituksien vastaanottamisen uusista versioista niiden ilmaantuessa, tai kieltäytyä uusien versioiden asentamisesta.

Valitse mitä tehdä, kun saatavilla on sovelluksen uusi versio

Tarkista manuaalisesti sovellus uusien versioiden varalta

Voit myös tarkistaa, onko olemassa uusi Kaspersky Security Cloud -versio, napsauttamalla Tarkista uusia versioita sovellusasetusikkunan Päivitys-välilehdellä.

Päivityksen aikana sovellusversiota ja sovelluksen tietokantoja verrataan päivityspalvelimilla saatavana oleviin versioihin. Jos tietokantojen uusin versio on asennettuna tietokoneellesi, Päivitys-ikkunassa on viesti, joka kertoo virustorjuntatietokantojen olevan ajan tasalla. Jos sovelluksen tietokannat eroavat päivityspalvelimilla saatavana olevista, vain päivityksen puuttuvat komponentit ladataan ja asennetaan tietokoneellesi. Lisäävät päivitykset sovelluksen tietokantoihin vievät vähemmän aikaa ja vaativat vähemmän verkkoliikennettä.

Kaspersky Security Cloud laatii päivitystehtävien tuloksista myös yksityiskohtaisen raportin, jota voit tarkastella Raportit-ikkunassa.

Tarkastele raporttia päivitystehtävästä