Tietoja aktivointikoodista

14. helmikuuta 2022

ID 58754

Aktivointikoodi on koodi, jonka saat Kaspersky Security Cloudin tilauksen ostamisen yhteydessä. Tämä koodi tarvitaan sovelluksen aktivoimiseksi My Kasperskyssa.

Aktivointikoodi on kahdenkymmenen latinalaisen aakkosen ja numeron ainutkertainen yhdistelmä muotoa xxxxx-xxxxx-xxxxx-ххххх.

Aktivointikoodi voidaan estää Kasperskyn toimesta, jos käyttösopimusehtoja on rikottu. Jos aktivointikoodi on estetty, sinun täytyy lisätä toinen koodi, jos haluat käyttää sovellusta.

Riippuen siitä, miten ostit sovelluksen, voit saada aktivointikoodin jollakin seuraavista tavoista:

• Jos ostat Kaspersky Security Cloudin myyntipakettiversion, aktivointikoodi on käyttöoppaassa tai asennus-CD:n sisältävässä myyntipaketissa.
  • Jos olet ostanut Kaspersky Security Cloudin verkkokaupasta, aktivointikoodi lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut tilatessasi tuotteen.

Jos olet sovelluksen aktivoituasi hukannut aktivointikoodin tai poistanut sen vahingossa, ota yhteyttä Kasperskyn tekniseen tukeen.