Tilausten hallinta

14. helmikuuta 2022

ID 58759

Voit aktivoida Kaspersky Security Cloudin My Kasperskyssa. Saat lisätietoja Kasperskyn sovellusten aktivoimisesta My Kasperskyssa My Kaspersky -ohjeesta.

Jos sinulla ei ole Kaspersky Security Cloud -tilausta tai käytät sovelluksen kokeiluversiota, voit ostaa käyttöoikeuden.

Osta tilaus

Sinun on uusittava tilaus, jos aktiiviseen avaimeen liitetty tilaus on vanhentunut tai jatkoaika on päättynyt. Kun tilaus vanhenee ja jatkoaika päättyy, sovelluksen toiminta on rajoitettua (päivitykset ja Kaspersky Security Network eivät esimerkiksi ole käytettävissä). Voit yhä käyttää joitakin sovelluskomponentteja ja suorittaa virustarkistuksia, mutta et voi enää päivittää virustorjuntatietokantoja.

Tilauksen uusiminen

Tilauksesi tila saattaa vanhentua. Tässä tapauksessa tilauksen tila tulee päivittää manuaalisesti.

Päivitä tilauksen tila