Sovelluksen tietokantojen päivittäminen

14. helmikuuta 2022

ID 58769

Kaspersky Security Cloud lataa päivitykset Kasperskyn päivityspalvelimilta, jotka ovat Kasperskyn HTTP-palvelimia, joilla julkaistaan säännöllisesti Kaspersky Security Cloudin päivityksiä.

Huomaa: Päivitysten lataamiseen päivityspalvelimilta tarvitaan internet-yhteys.

Oletusarvoisesti Kaspersky Security Cloud tarkistaa säännöllisesti, onko Kasperskyn päivityspalvelimilla uusia päivityksiä. Jos uusia päivityksiä on saatavilla, Kaspersky Security Cloud lataa ne taustalla ja asentaa ne tietokoneellesi.

Kaspersky Security Cloudin päivityksen aloittaminen

Voit suorittaa Kaspersky Security Cloudin päivityksen My Kasperskyssa. Saat lisätietoja sovelluksen päivittämisestä My Kasperskyssa My Kaspersky -ohjeesta.

Voit muuttaa tapaa, jolla Kaspersky Security Cloud päivittää sovellustietokannat. Sovellus päivittää tietokannat oletuksena automaattisesti.

Ota käyttöön/poista käytöstä Kaspersky Security Cloud -tietokantapäivitysten automaattinen lataaminen

Voit tarkastella valmistuneiden päivitystehtävien tuloksia Raportit-ikkunassa.