Palauta sovelluksen poistama tai puhdistama tiedosto palauttaminen

14. helmikuuta 2022

ID 58770

Tärkeää: Vältä poistettujen ja puhdistettujen tiedostojen palauttamista, ellei se ole ehdottoman välttämätöntä. Nämä tiedostot voivat uhata tietokoneesi turvallisuutta.

Joskus puhdistusprosessin aikana ei ole mahdollista varmistaa tiedostojen eheyttä. Jos puhdistetussa tiedostossa oli tärkeitä tietoja, jotka ovat kokonaan tai osittain näkymättömissä puhdistuksen jälkeen, voit yrittää alkuperäisen tiedoston palautusta varmuuskopiosta.

Sovelluksen tartunnan poiston aikana poistaman tai muokkaaman tiedoston palauttaminen

Tiedosto palautetaan alkuperäiseen sijaintipaikkaansa alkuperäisellä nimellään. Jos alkuperäisessä sijainnissa on jo samanniminen tiedosto (tämä on mahdollista palautettaessa tiedostoa, joka on kopioitu, ennen kuin puhdistamista yritettiin), tulee näkyviin varoitus. Voit palauttaa tiedoston toiseen sijaintiin tai vaihtaa tiedoston nimeä.

Tarkista tiedosto virusten varalta välittömästi sen palauttamisen jälkeen. On mahdollista, että päivitetyt tietokannat sisältävä sovellus voi puhdistaa tiedoston niin, ettet menetä sen sisältämiä tietoja.