Tavaramerkki-ilmoitukset

14. helmikuuta 2022

ID 59177

Rekisteröidyt tavaramerkit ja palvelumerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

AirPort, App Store, Apple, Finder, iMac, iCloud, iPad, iPhone, iPod, Mac, MacBook, macOS, Mac Pro, OS X, Safari ja Time Machine ovat Apple Inc.:in rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Avira ja muut asiakirjassa olevat Avira-tuotenimet ovat Aviran tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.

AnyConnect, Cisco, Cisco AnyConnect ja IOS ovat Cisco Systems, Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja eräissä muissa maissa.

Comodo on Comodon ja/tai sen tytäryhtiöiden omistama tavaramerkki.

ESET on ESET, spol. s r.o.:n tavaramerkki tai rekisteröidy tavaramerkki.

Android, Chrome, Chromium, Google ja Google Chrome ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.

Intel on Intel Corporationin tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Linux on Linus Torvaldsin rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

McAfee on McAfee, Inc.:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Internet Explorer, Microsoft, Windows, Windows Phone ja WMI ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Firefox on Mozilla Foundationin tavaramerkki.

Java ja JavaScript ovat Oraclen ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Norton ja Symantec ovat Symantec Corporationin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Trend Micro on Trend Micron tavaramerkki.

AVG on rekisteröidy tavaramerkki.