Karanteeni

14. helmikuuta 2022

ID 59231

Joskus puhdistusprosessin aikana ei ole mahdollista varmistaa tiedostojen eheyttä. Jos puhdistetussa tiedostossa oli tärkeitä tietoja, jotka ovat kokonaan tai osittain näkymättömissä puhdistuksen jälkeen, voit yrittää alkuperäisen tiedoston palautusta varmuuskopiosta.

Varmuuskopio on kopio vaarallisesta objektista. Se luodaan ja asetetaan karanteeniin, kun Kaspersky Security Cloud puhdistaa tai poistaa objektin.

Karanteeni on tallennustila, johon tallennetaan varmuuskopiot tartunnan poiston yhteydessä poistetuista ja muokatuista tiedostoista. Karanteenin tärkein tehtävä on tarjota mahdollisuus alkuperäisen tiedoston palauttamiseen koska tahansa. Karanteenissa olevat tiedostot tallennetaan erityisessä muodossa, jonka vuoksi ne eivät aiheuta vaaraa tietokoneelle.

Näytä karanteenissa olevat objektit

Voit palauttaa tai poistaa tiedostojen varmuuskopioita Karanteenista.

Varmuuskopiotiedostojen palauttaminen/poistaminen

Palauta kaikkien tiedostojen varmuuskopiot

Objektit säilytetään oletusarvoisesti karanteenissa 30 päivää. 30 päivän kuluttua tiedostot poistetaan. Voit vaihtaa karanteenissa säilytettävien tiedostojen varastointiaikaa, tai poistaa aikarajan kokonaan.

Määritä karanteenissa olevien tiedostojen varastointiaika