Raportit

14. helmikuuta 2022

ID 59232

Voit tarkastella Kaspersky Security Cloudin raporttia, jossa on lueteltu kaikki havaitut objektit. Lisäksi erillinen yksityiskohtainen raportti luodaan seuraaville sovelluskomponenteille: Tiedoston virustorjunta, Verkon virustorjunta, Verkkohyökkäysten esto, Verkkosivuston seuranta ja virustarkistus- sekä päivitystehtävät.

Avata Raportit-ikkunan

Kaspersky Security Cloud voi tallentaa raportit tekstimuotoisina. Tästä toiminnallisuudesta voi olla hyötyä, jos sovelluskomponentit tai -tehtävät aiheuttavat virheen, jota et voi korjata itse, ja johon tarvitset apua Kasperskyn tekniseltä tuelta. Lähetä tässä tapauksessa tekstimuotoinen raportti Kasperskyn tekniselle tuelle, jotta asiantuntijamme voivat tutkia ongelmaa ja korjata sen niin nopeasti kuin mahdollista.

Vie Kaspersky Security Cloudin komponenttia tai tehtävää koskeva raportti tekstitiedostoon

Oletusarvoisesti Kaspersky Security Cloud ei kirjaa tietoa antavia tapahtumia raportteihin. Voit sallia tietoa antavien tapahtumien kirjaamisen.

Huomaa: tämä asetus koskee vain Tiedoston virustorjuntaa. Ei-kriittisten tapahtumien kirjaaminen lokiin lisää huomattavasti raporttitiedoston kokoa.

Salli tietoa antavien tapahtumien kirjaaminen raportteihin

Raporttitiedostot voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja, jotka on kerätty suojauskomponenttien (esimerkiksi Tiedoston virustorjunta, Verkon virustorjunta ja Verkkosivuston seuranta) käytön aikana seuraavasti:

• Selaushistoria
  • Estetyt linkit
  • Selaimen ja käyttöjärjestelmän versio
  • Tiedostojen nimet ja polut

Raporttitiedostot tallennetaan tietokoneellesi. Raporttitiedostot poistetaan 30 päivän kuluttua niiden kirjaamisesta. Raporttitiedoston koko ei voi olla yli 1 Mt. Raporttitiedostojen polku on ~/Kirjasto/Application Support/Kaspersky Lab/KAV/Data/Report.