Tietoja käyttäjän käyttöoikeussopimuksesta

14. helmikuuta 2022

ID 73374

Käyttäjän käyttöoikeussopimus (Käyttöoikeussopimus) on sinun ja AO Kaspersky Labin välinen sitova sopimus, joka määrittää ehdot, joilla voit käyttää sovellusta.

Tärkeää: Lue käyttöoikeussopimus huolellisesti, ennen kuin alat käyttää sovellusta.

Voit tarkastaa loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ehdot seuraavilla tavoilla:

• Kaspersky Security Cloudin asennuksen aikana
  • Lukemalla license.txt-asiakirjan sovelluksen asennuskansiossa

Asentamalla Kaspersky Security Cloudin vahvistat, että ymmärrät ja hyväksyt loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ehdot. Jos et hyväksy käyttöoikeussopimuksen ehtoja, peruuta Kaspersky Security Cloudin asennus äläkä käytä sovellusta.