Seurantatiedoston käyttö

14. helmikuuta 2022

ID 73375

Kun ilmoitat ongelmasta Kasperskyn teknisen tuen asiantuntijoille, sinua voidaan pyytää luomaan Kaspersky Security Cloudin toimintaraportti ja lähettämään se Kasperskyn tekniselle tuelle. Teknisen tuen asiantuntijat pyytävät sinua ehkä myös luomaan seurantatiedoston. Seurantatiedoston avulla voidaan suorittaa vaiheittainen tutkimus sovelluksen komentojen suorittamisesta ja määrittää, missä virheet ovat tapahtuneet.