Tietoja tilauksesta

14. helmikuuta 2022

ID 74860

Kaspersky Security Cloud -tilaus on ostotilaus sovellukseen, jossa on tietyt parametrit (vanhenemispäivämäärä, suojattujen laitteiden määrä). Tilaus antaa sinulle oikeuden käyttää sovellusta käyttäjän käyttöoikeussopimuksen ehtojen mukaan. Voit tilata Kaspersky Security Cloud -tilauksen My Kasperskyssa. Voit valita tilausten automaattisen tai manuaalisen uusimisen.

Tilauksella voit:

• Käyttää sovelluksen kaikkia toimintoja yhdessä tai useammassa laitteessa.
  • Saada teknisen tuen apua.
  • Vastaanottaa päivityksiä.

Tilausjakson voimassaolon laskenta alkaa päivästä, jolloin käytät aktivointikoodin ensimmäistä kertaa. Jos olet ostanut Kaspersky Security Cloudin tilauksen useille laitteille, tilausjakso alkaa, kun käytät aktivointikoodin ensimmäistä kertaa.

Jos olet ostanut tilauksen, johon kuuluu automaattinen uusiminen, tilausjakso alkaa ostoajankohdasta.

Kun tilaus vanhentuu, sinulle voidaan myöntää jatkoaikaa tilauksen uusimiseksi. Sovellus säilyy toimivana jatkoajan keston ajan.

Voit käyttää Kaspersky Security Cloudin kokeiluversiota ilmaiseksi ennen tilauksen ostamista. Kaspersky Security Cloudin kokeiluversio toimii rajoitetun ajan. Kun kokeiluaika päättyy, sinulle voidaan myöntää jatkoaika, jonka aikana sovellus jatkaa toimintaansa. Jatkoajan päätyttyä kaikki Kaspersky Security Cloudin ominaisuudet poistuvat käytöstä. Jotta voit jatkaa sovelluksen käyttöä, sinun on ostettava tilaus.

Tärkeää: Kaspersky Security Cloud tarkistaa aina käyttöoikeuden tilasta (aktiivinen, vanhentunut tai puuttuu) riippumatta, onko sovelluksen käytön kannalta tärkeitä päivityksiä saatavilla.