Sovellusta koskevan tiedon lähteet

14. helmikuuta 2022

ID 80831

Kaspersky Security Cloud -sivu Kasperskyn verkkosivustossa

Kasperskyn verkkosivuston Kaspersky Security Cloud -sivulla voit lukea yleisiä tietoja sovelluksesta, sen toiminnoista ja sen ominaisuuksista.

Kaspersky Security Cloudin sivu tietokannassa

Tietokanta on Kasperskyn teknisen tuen verkkosivuston osio.

Kaspersky Security Cloud -sivulla tietokannassa voit lukea hyödyllistä tietoa sisältäviä artikkeleita, suosituksia ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sovelluksen ostamiseen, asennukseen ja käyttöön liittyen.

Artikkelit tietokannassa voivat antaa vastauksia kysymyksiin, jotka liittyvät sekä Kaspersky Security Cloudiin että muihin Kasperskyn sovelluksiin. Artikkelit tietokannassa voivat myös sisältää teknistä tukea koskevia uutisia.

Siirtyminen tietokantaan Ohje-alasvetovalikosta

Keskustele Kaspersky-sovelluksista yhteisön kanssa

Jos kysymykseesi ei tarvita vastausta välittömästi, voit keskustella siitä Kasperskyn asiantuntijoiden ja muiden käyttäjien kanssa verkkoyhteisössämme.

Yhteisössä voit tarkastella olemassa olevia keskustelunaiheita, kirjoittaa kommenttejasi ja luoda uusia keskustelunaiheita.

Siirtyminen yhteisöön Ohje-alasvetovalikosta

Huomaa: Verkkosivuston resurssien käyttämiseksi tarvitaan Internet-yhteys.

Jos et löydä ongelmaasi ratkaisua, ota yhteyttä tekniseen tukeen.