Lähetä virhetietoja sisältävät tiedostot Kasperskylle

14. helmikuuta 2022

ID 85295

Kaspersky Security Cloud voi tallentaa tietoja sovelluksen tilasta virheen tapahtumahetkellä ja lähettää ne automaattisesti Kasperskylle.

Virhetietoja sisältävien tiedostojen automaattisen Kasperskylle lähettämisen ottaminen käyttöön

Voit ottaa virhetietoja sisältävien tiedostojen automaattisen lähettämisen Kasperskylle käyttöön myös sovelluksen käynnistysvirheen ilmoitusikkunassa.

Kaspersky Security Cloud lähettää seuraavat tiedot virhetiedostona:

• Prosessin nimi ja tunniste
  • Suoritettavan moduulin polku
  • Ohjelmistoversio
  • Prosessin bittisyys (32- tai 64-bittinen)
  • Ylätason prosessin nimi ja tunniste
  • Ohjelmiston kaatumisajankohta
  • Käyttöjärjestelmän versio
  • Raportin versio
  • Virhetyyppi, joka aiheutti ohjelmiston kaatumisen
  • Virhetiedot
  • Sen säikeen numero, jossa virhe ilmeni
  • Jokaisen säikeen kutsupinot ohjelmiston kaatumisen yhteydessä (kehyksen numero, moduulin nimi, osoite koodissa, toiminnon nimi sitä vastaavassa osoitteessa)
  • Sen säikeen rekisteriarvot, jossa virhe ilmeni
  • Ladattujen moduulien luettelo, johon sisältyy osoite, jossa moduuli on ladattu, moduulin nimi, moduulin versio, UUID sekä moduulin polku